Priser

Fælles for alle tilbud er, at du skal være medlem af den rideklub som holder til på Jonstrupgården, som hedder Midtsjællands Rideklub. Rideklubben har ikke noget at gøre med rideskolen, men står for en række tilbud til sine medlemmer, herunder rideskolerytterne. Læs mere under menupunktet "MSR". 

 

Rideskolehold

Rideskoleholdene er inddelt efter niveau. Først starter man som nybegynder, så let øvet og til sidst øvet. Undervisningen varer 60 min. hvoraf 15 min. er afsat til op- og afstigning. Der findes både børne og voksenhold. 
550,- kr. pr. måned 
 
 

Hjælp til nybegyndere

Har du som forælder ikke tid, lyst eller mulighed for at være med på sidelinjen når dit barn er nybegynder kan du få hjælp af en af vores unge piger som hellere end gerne hjælper med at sadle op og trække hesten i ridetimen. Pigerne afregnes direkte fra gang til gang, og er altså kun et tilbud i opstartsfasen.
50,- kr. pr. gang
 

Ryttermærkeundervisning

Ryttermærkerne er udviklet af Dansk Rideforbund og uddanner børn i teori og praksis omkring håndtering af heste. Vi anbefaler alle rideskolerytterne at tage ryttermærkerne, da de giver en kanon grundforståelse for hesten. Undervisnigen foregår over ti uger, en gang om ugen, og den er gratis. Det er Midtsjællands rideklub som står for ryttermærkeundervisningen. Ønsker man at aflægge prøve efter endt undervisning er der en prøveomkostning på 150 kr. 
Gratis
 

Forældre/Barn ridning

Forældre/barn ridning er løsningen til dig der har et barn som endnu er for ung til et rideskolehold, men gerne vil have samværet med hesten og muligheden for trækketure. Her låner i hesten en fast ugedag og må bruge hesten til en times ridning. Dette kræver at forælderen selv har redet og dermed kan håndtere ponyen. 
600,- kr. pr. måned
 
 

Rideskoledag

Cirka en gang hver anden måned arrangerer vi en rideskoledag. Her kan du komme med "bag scenen" på Jonstrupgården og hjælpe med alt det der hører med til at passe og pleje hestene. Der er voksne ansat til at holde øje med børnene og arrangementet tager typisk fire timer. 
150,- pr. gang
 

Part i rideskolehest

Dette tilbud er til den øvede rideskolerytter som ønsker at udfordre sig selv med individuel ridning en gang om ugen. Her er det muligt at tilkøbe individuel undervisning enten alene eller med en anden partrytter. 
600,- kr. pr. måned
 

Part i konkurrencepony

Jonstrupgårdens ridecenter råder over to pensionerede dressurponyer som begge har deltaget ved Danmarksmesterskaberne som unge. Hvis man får part på en sådan pony kan man prøve, hvordan det er at dyrke ridning på konkurrenceplan og man kan lære dressurens svære øvelser. Dette er en slags overbygning på rideskolen, men for dem som endnu ikke har taget beslutningen om at få have egen hest. Som halvpart rider du to koncentrede dressurdage om ugen og en lidt lettere dag. Der er mulighed for individuel undervisning, hvilket klart anbefales, hvis man skal få mest uf af partponyen.
1800,- kr. pr. måned
ved 3 dage