Jonstrupgaarden ridelejr - 2024

 

I år afholder vi én uges traditionel ridelejr i uge 27. På ridelejren er der fokus på fællesskab og hygge med hestene, samtidig med at faglighed og sikkerhed er i fokus. Hver deltager har sin egen hest eller pony hele ugen. Om formiddagen rides der holdundervisning med en af rideskolens dygtige undervisere. Om eftermiddagen rides i skoven, ligeledes i hold. Der arrangeres aktiviteter hver dag for børnene og to af dagene erstattes skovturen med en striglekonkurrence og et mini-stævne.

 

Det er muligt at deltage på ridelejren, hvis man har sin egen hest og er på LD/LC niveau. Denne opstaldes i stævnestald. Undervisningen er stadig holdbaseret og afviger ikke fra undervisningen på rideskolens heste.

Man skal minimum kunne ride selv i skridt, trav og helst galop. De fleste som deltager på ridelejren er i alderen 8-13 år, men dette er ikke et krav.

Ridelejrene starter søndag den 30/06-2024 kl. 17:00 og slutter fredag den 05/07-2024 kl. 13:00.

Der soves på fælles sovesal med en voksen tilstede om natten. Der er ligeledes permanente toilet og badefaciliteter til stede. Vi vil gøre alt for at børnene får en helt unik oplevelse, som de vil kigge tilbage på med glæde.

 

Pris: 4050,-

 

Tilmeildng kan ske fra mandag den 22/01-2024 via mail til: post@jonstrupgaarden.com

Følgende informationer kræves ved tilmelding:

Deltagers fulde navn og alder,

Adresse,

Telefonnummer,

Mail adresse

 

Efter bekræftet plads, bedes i overfører 1000,- i depositum til følgende konto:

Reg. nr.: 9070

Konto nr.: 1630321278

VIGTIGT! I beskedfeltet skrives deltagerens navn.

 

NB:

Depositummet refunderes indtil 3 måneder før ridelejrens start. Restbeløbet skal indbetales til samme konto senest 10. juni. Hele beløbet er bindende to uger før ridelejrens start.