Jonstrupgaarden ridelejr - 2022

 

I år afholder vi to ugers traditionel ridelejr i sommerferien og en kort udgave i efterårsferien. På ridelejren er der fokus på fællesskab og hygge med hestene, samtidig med at faglighed og sikkerhed er i fokus. Hver deltager har sin egen hest eller pony hele ugen. Om formiddagen rides der holdundervisning med en af rideskolens dygtige undervisere. Om eftermiddagen rides i skoven, ligeledes i hold. Der arrangeres aktiviteter hver dag for børnene og to af dagene erstattes skovturen med en striglekonkurrence og et mini-stævne.

 

Det er muligt at deltage på ridelejren, hvis man har sin egen hest og er på LD/LC niveau. Denne opstaldes i stævnestald. Undervisningen er stadig holdbaseret og afviger ikke fra undervisningen på rideskolens heste.

Man skal minimum kunne ride selv i skridt, trav og helst galop. De fleste som deltager på ridelejren er i alderen 8-13 år, men dette er ikke et krav.

 

Ridelejrene starter søndag 17.00 og slutter fredag 17.00.

Der soves på fælles sovesal med en voksen tilstede om natten. Der er ligeledes permanente toilet og badefaciliteter til stede. Vi vil gøre alt for at børnene får en helt unik oplevelse som de vil kigge tilbage på med glæde.

 

I 2022 afholdes 2 sommerridelejre:

(uge 27) Information kommer senere.

(uge 28) Information kommer senere.

PRIS PR. DELTAGER: 

 

I efterårsferien afholdes en kortere ridelejr:

(uge 42) Information kommer senere

PRIS PR. DELTAGER: 

 

Tilmeildng kan ske fra (Kommer senere) via mail til: post@jonstrupgaarden.com

Følgende informationer kræves ved tilmelding:

Deltagers fulde navn og alder,

Adresse,

Telefonnummer,

Mail adresse

 

Efter bekræftet plads på en ridelejr, bedes i overfører 1000,- i depositum til følgende konto:

Reg. nr.: 9070

Konto nr.: 1630321278

VIGTIGT! I beskedfeltet skrives deltagerens navn.

 

NB:

Depositummet refunderes indtil 3 måneder før ridelejrens start. Restbeløbet skal indbetales til samme konto senest 10. juni. Hele beløbet er bindende to uger før ridelejrens start.